Image
Image
Uitverkocht

35 koopappartementen in Lelystad

Impressies


Energie en ventilatie

De woning is zeer energiezuinig door de toepassing van een lucht warmtepomp met buffervat voor warmwater, ventilatie met warmteterugwinning, HR+++ glas, zonnepanelen op het hoofddak en de zuid overstekken van het gebouw, uitstekende wand- en vloerisolatie en met veel zorg luchtdicht dichtgemaakt.

De buitenunits van de warmtepompen staan op het hoogste dak met verhoogde dakrand van 60 cm of op de begane grond verdekt opgesteld aan de parkeerzijde. Voorzieningen voor geluidsisolatie zijn daarbij meegenomen en doorgerekend door een ingenieursbureau.

De binnenunit van de warmtepomp wordt in een aparte ruimte in uw woning geplaatst en lijkt op een slanke koelkast. Deze apparaten zijn fluisterstil.

Rhombus

Naast de warmtepomp hangt de ventilatiekast met warmterugwinning. In de ramen zitten geen ventilatieroosters wat de woningen binnen erg stil maakt voor geluid van buitenaf.
Voor extra ventilatie zijn alle draaiende ramen uitgevoerd met een kiepstand.

Verwarming van de woning door middel van vloerverwarming in een zwevende geïsoleerde dekvloer.

De zonnepanelen staan aangesloten op de energiemeter van de vereniging van eigenaars. De opbrengst zorgt dus dat de maandelijkse servicekosten lager zijn voor de bewoners. In het mogelijke geval dat de salderingsregeling vanuit de overheid in de toekomst vervalt kan dit opgevangen worden door het toepassen collectieve accu’s voor energieopslag. Ook kan gedacht worden aan een systeem in combinatie met het opladen en het opslaan van energie in elektrische auto’s. Bij individuele systemen per woning is dit veel kostbaarder om toe te passen.

ZilverPoort is klaar voor de toekomst

Standaard voor ieder appartement

√ Grote living en keukenruimte.
√ 1 of meer slaapkamers.
√ 1 werkkamer/ kleine slaapkamer
√ 1 luxe badkamer met inloopdouche.
√ 1 toiletruimte met hangend toilet en fonteintje.
√ 1 bergingsruimte en/ of wasmachine ruimte.
√ Groot terras met luxe houtafwerking van minimaal 8 meter breed.
√ Zonligging dakterrassen op het zuiden of westen. Veel zonuren!
√ Vorstvrije buitenkraan op het terras.
√ Videofoon bediening hoofdentree.
√ Vloerverwarming in zwevende dekvloer.
√ Warmtepompinstallatie voor verwarming en warmwater.
√ Parkeerplaats(en) op eigen afgesloten parkeerterrein.
√ Vrije plafondhoogte van 2.60 m, penthouse 3 m.

Algemeen

Statige entree met postkasten van binnenuit te openen.
3 liftinstallaties van Mitsubishi M-use.
Fitness of recreatieruimte voor algemeen gebruik.
Camerabewaking rondom het gebouw.
Uitstortbak en elektravoorzieningen voor de schoonmaak.
Fietsenstallingen binnen en buiten.

Voor meer zekerheid

Image
Met een Woningborg-certificaat zijn de kopers verzekerd van de afbouw van hun woning (of als dat onmogelijk is worden zij schadeloosgesteld) en dat de woning na oplevering voldoet aan de garantievoorwaarden zoals deze staan vermeld in de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Om deze garantie te kunnen verlenen, toetst Woningborg alle plannen vooraf om eventuele gebreken achteraf zoveel mogelijk te voorkomen. Woningborg heeft meer dan 30 jaar ervaring met het verstrekken van waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen, die gebouwd worden door de deelnemers, de bouwondernemingen. De Woningborg groep certificeert jaarlijks ruim 25.000 woningen en appartementen.

Meerwerkopties en koperswensen

Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst bij de makelaar, wordt u door de aannemer uitgenodigd om de individuele koperswensen kenbaar te maken.

De meerwerkgesprekken worden door een professionele partij gedaan en kunnen u goed adviseren. Een lijst met standaard kopers opties komt beschikbaar maar daarbuiten kunt u ook wensen aangeven.

In de gesprekken komen zaken ter sprake als de elektra installatie, sanitair, deuren, koeling/airco, indeling ruimten voor zover dat bouwtechnisch mogelijk is, laadmogelijkheden voor een elektrische auto en daarnaast uw persoonlijke inbreng.

Meerwerkopties worden voor rekening van de koper uitgevoerd en kunnen de opleveringstermijn verlengen. De niet standaard opties zijn alleen mogelijk zolang deze de voortgang op de bouwplaats niet vertragen.

De aannemer toetst de individuele kopers wensen aan de geldende normen en verstrekt u vervolgens een offerte. Deze offerte, zo nodig toegelicht met een tekening, dient u na akkoord te ondertekenen en retourneren. Teneinde het bouwproces niet te stagneren, zal de aannemer hiervoor in de offerte een uiterste datum voor ondertekening opnemen.

Bij woningen die verkocht worden na de start van de bouw en/of nadat de sluitingsdatum gepasseerd is, behoudt de aannemer zich het recht voor het meerwerk, afhankelijk van de stand van de bouw en de voorbereiding, al dan niet te accepteren. Indien meerwerk overeengekomen wordt, dan geldt de betalingsregeling zoals vermeld in de aannemingsovereenkomst.

Voor een het tegelwerk en sanitair zal de meerwerkbegeleider u adviseren een showroom te bezoeken. Voor project ZilverPoort is gekozen voor GJ Meijer sanitair uit Almere met 4500 m2 sanitair ideeën in een prachtige showroom. U kunt daar uw badkamer helemaal naar eigen smaak laten ontwerpen als u geen standaard badkamer wenst of aanpassingen wilt laten doen. Voor deze onderdelen ontvangt u eveneens een offerte, welke u tijdig na goedkeuring dient te ondertekenen.

Parkeren en fietsenstalling

Parkeerplaatsen
Op het eigen terrein bevinden zich 50 parkeerplaatsen. Het terrein is afgesloten met een begroeid hek van 180 cm hoog en daaromheen een haag van 1 meter.

Toegang voor de auto’s door een automatische poort met bediening via een toegangscontrolesysteem. Net naast het gebouw is een looppoort voor toegang met fietsen. Bij iedere woning hoort tenminste 1 parkeerplaats volgens de splitsingsakte. De overige parkeerplaatsen zijn los te koop en alleen voor eigengebruik van bewoners.

Commercieel gebruik is dus uitgesloten.

Fietsen
Op het parkeerterrein staat een afsluitbare buitenstalling voor fietsen. In het gebouw aan de oostzijde zijn inpandig ook fietsenstallingen.
Beveiliging terrein

Op het terrein en rondom het gebouw worden cameras bevestigd ter preventie, bescherming van eigendommen en voor extra veiligheid van de bewoners. ZilverPoort beschikt ook over 2 achteringangen op het afgesloten terrein met voldoende verlichting zodat de bewoners vanaf het parkeerterrein direct naar de juiste opgang voor hun appartement kunnen lopen.

Volg al het nieuws rondom ZilverPoort